مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از رشد ۱۶ درصدی ترانزیت در پایانه مرزی میلک در سال ۹۹ با وجود شیوع ویروس کرونا خبر داد.

ایوب کرد اظهارداشت: مجموع ترانزیت از پایانه مرزی میلک در سال گذشته ۴۰۲ هزار و ۱۶۵ تن کالا بوده که نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ با ۳۴۶ هزار و ۱۰۶ تن رشد ۱۶ درصدی را نشان می‌دهد. باروان شرکت هوشمند حمل بار به گزارش این خبر می پردازد.

وی بر توسعه تجارت منطقه‌ای و تقویت مبادلات اقتصادی با همسایگان تاکید کرد و افزود: نزدیکی مرز میلک به بندر چابهار، کاهش هزینه و زمان حمل و نقل و واقع شدن در دالان ترانزیتی محور شرق از جمله مزیت‌های پایانه مرزی میلک است که سبب شده مسئولان این سازمان تمام همت خود را برای رونق هر چه بیشتر آن بکار گیرند به طوریکه عملیات توسعه محوطه آن از نظر فیزیکی به منظور ارائه خدمات بهتر به مسافران، صاحبان کالا و رانندگان در سطح استانداردهای ملی و بین المللی در حال انجام است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تاکید کرد: همچنین به منظور افزایش مبادلات مرزی بر اساس مصوبات ششمین کمیسیون مرزی ایران و افغانستان مقرر شد عملیات ساخت پل دوم میلک به موازات پل اول پس از انجام مطالعات لازم از تابستان سال جاری توسط این سازمان عملیاتی شود.

پایانه و بازارچه مرزی میلک در شهرستان هیرمند واقع شده است. شهرستان هیرمند در ۳۴۰ کیلومتری شمال زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان و در همسایگی ولایت نیمروز افغانستان واقع شده است.
منطقه سیستان متشکل از پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع است.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *